بازخورد درباره این کالا

خامه رامک مقدار ۲۰۰ گرم Ramak Cream 200gr

0 نفر
آماده ارسال
بازگشت
آماده ارسال
این محصول موجود و آماده ارسال می باشد.

آیا از قیمت راضی هستید؟ بله خیر
محصولات مشابه
پک چاشنی خوشمزه های آتشین آلس پایس بسته ۴ عددی
پک چاشنی خوشمزه های آتشین آلس پایس بسته ۴ عددی
24,000 تومان
%19 روغن زیتون کریستال طلایی – ۳ لیتر
روغن زیتون کریستال طلایی – ۳ لیتر
%19310,000 
250,000 تومان
آرد گندم هدیه طلا مقدار ۵۰۰ گرم
آرد گندم هدیه طلا مقدار ۵۰۰ گرم
8,200 تومان
زعفران سرگل کاور سحرخیز – ۴٫۶۰۸ گرم
زعفران سرگل کاور سحرخیز – ۴٫۶۰۸ گرم
75,100 تومان
رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار ۸۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار ۸۰۰ گرم
14,500 تومان
روغن نیمه جامد بدون ترانس لادن طلایی – ۵ کیلوگرم
روغن نیمه جامد بدون ترانس لادن طلایی – ۵ کیلوگرم
40,500 تومان
%6 روغن زیتون کریستال طلایی – ۴ کیلوگرم
روغن زیتون کریستال طلایی – ۴ کیلوگرم
%6309,000 
289,000 تومان
ماکارونی پنه ریگاته زر ماکارون مقدار ۵۰۰ گرم
ماکارونی پنه ریگاته زر ماکارون مقدار ۵۰۰ گرم
4,450 تومان
شکر قهوه ای بن مانو مقدار ۵۰۰ گرم
شکر قهوه ای بن مانو مقدار ۵۰۰ گرم
14,800 تومان
روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – ۱٫۶۲ کیلوگرم
روغن مایع آفتابگردان حاوی ویتامین دی و ای لادن – ۱٫۶۲ کیلوگرم
15,000 تومان
ماکارونی فرمی پیکولی زر ماکارون مقدار ۵۰۰ گرم
ماکارونی فرمی پیکولی زر ماکارون مقدار ۵۰۰ گرم
4,450 تومان
برنج طارم ممتاز گلستان – ۴٫۵ کیلوگرم
برنج طارم ممتاز گلستان – ۴٫۵ کیلوگرم
123,900 تومان
اسپاگتی قطر ۱٫۲ زر ماکارون مقدار ۷۰۰ گرم
اسپاگتی قطر ۱٫۲ زر ماکارون مقدار ۷۰۰ گرم
5,450 تومان
روغن جامد لادن – ۵ کیلوگرم
روغن جامد لادن – ۵ کیلوگرم
43,900 تومان
برنج صدری هاشمی آقاجانیان وزن ۵ کیلوگرم
برنج صدری هاشمی آقاجانیان وزن ۵ کیلوگرم
151,000 تومان
برنج هاشمی الموت – ۵ کیلو گرم
برنج هاشمی الموت – ۵ کیلو گرم
142,500 تومان
روغن مخصوص سرخ کردنی بهار الماس – ۱٫۸ لیتر
روغن مخصوص سرخ کردنی بهار الماس – ۱٫۸ لیتر
15,700 تومان
آرد سفید گندم زرماکارون وزن ۹۰۰ گرم
آرد سفید گندم زرماکارون وزن ۹۰۰ گرم
7,550 تومان

نقد و بررسی تخصصی خامه رامک مقدار ۲۰۰ گرم

نقد و بررسی اجمالی Ramak Cream 200gr

شرکت رامک که فعالیت خود را از سال 1374 آغاز کرده، مأموریت خود را سلامتی از طریق تغذیه تعریف نموده است. پیرو این مأموریت، رامک محصولات مختلف لبنی را در طیفی گسترده، باکیفیت مرغوب و طبق استانداردهای روز دنیا تولید می‌نماید. خامه محصولی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر به دست می‌آید. این محصول به‌صورت سنتی به همان شیوه ساخت سرشیر و از سکون شیر تهیه می‌شود. خامه ماده غذایی بسیار مقوی است که در کنار تأمین بخش مناسبی از کالری موردنیاز روزانه، به دلیل دارا بودن مواد معدنی‌ای چون کلسیم و فسفر و ویتامین‌های محلول در چربی چون ویتامین A، E، D و K بسیار حائز اهمیت است. خامه پاکتی رامک غیر از مصرف به‌عنوان صبحانه، در وعده‌های دیگر و جهت مصارفی چون آشپزی، شیرینی‌پزی و در تهیه انواع سس‌ها، دسرها، کیک‌ها، اسنک‌ها و میان وعده‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. شرکت رامک خامه‌های خود را از مرغوب‌ترین شیر تهیه می‌کند که سبب حفظ کیفیت محصول در مدت‌زمانی بیشتر می‌شود. همچنین رامک با استفاده از روش فرادما (UHT)، پاکت شش لایه و بدون استفاده از مواد نگه‌دارنده، از سلامت کامل خامه‌ها اطمینان حاصل می‌کند. نمونه‌های دیگر این محصول، خامه عسلی و کاکائویی رامک است. خامه رامک می‌تواند در تهیه انواع غذاها مانند بیف‌استروگانف، پاستا، لازانیا، خوراک زبان، چیکن تیکا ماسالا، باتر چیکن، انواع سوپ‌ها و اسنک‌هایی مانند سیب‌زمینی تنوری، پوره‌ی سیب‌زمینی و انواع سس‌ها مانند سس سفید یا بشامل، مورداستفاده قرار گیرد. به‌علاوه خامه رامک تاپینگ، روچینه و مکمل مغذی بسیاری از غذا‌ها و طعم‌دهنده‌های اشتها‌آور است. برخلاف باور عموم، دربسته بندی‌های پاکتی از هیچ‌گونه مواد نگه‌دارنده‌ای استفاده نمی‌شود. استفاده از تکنولوژی پیشرفته شرکت تتراپک سوئد با بسته بندی‌های شش لایه‌ی غیرقابل نفوذ در مقابل رطوبت، نور و هوا، این امکان را برای رامک فراهم آورده که خامه‌های پاکتی‌ای تولید نماید. قبل از بازشان در شرایط بدون یخچال، در محیط خنک و به‌دوراز تابش مستقیم آفتاب قابل نگهداری باشد. لازم به ذکر است نگهداری خامه پاکتی در یخچال و قبل از باز شدن آن، سبب افزایش لذت دهانی آن می‌گردد. برای اطمینان از سلامت خامه‌های پاکتی، رامک از شیر درجه‌یک به همراه بهره‌گیری از روش استریلیزه فرادما / Ultra High Temperature، به‌صورت مخفف UHT استفاده کرده است. اهمیت استفاده از شیر درجه‌یک به چگونگی روش UHT مربوط می‌شود. در این روش، شیر برای مدت 3 تا 5 ثانیه و با دمای 143 تا 145 درجه سانتی گراد حرارت می‌بیند. در این دما شیرهایی که درجه‌یک نباشند، بافت یکپارچه خود را از دست می‌دهند.

ادامه مطلب

نقد و بررسی اجمالی Ramak Cream 200gr

شرکت رامک که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ آغاز کرده، مأموریت خود را سلامتی از طریق تغذیه تعریف نموده است. پیرو این مأموریت، رامک محصولات مختلف لبنی را در طیفی گسترده، باکیفیت مرغوب و طبق استانداردهای روز دنیا تولید می‌نماید. خامه محصولی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر به دست می‌آید. این محصول به‌صورت سنتی به همان شیوه ساخت سرشیر و از سکون شیر تهیه می‌شود. خامه ماده غذایی بسیار مقوی است که در کنار تأمین بخش مناسبی از کالری موردنیاز روزانه، به دلیل دارا بودن مواد معدنی‌ای چون کلسیم و فسفر و ویتامین‌های محلول در چربی چون ویتامین A، E، D و K بسیار حائز اهمیت است. خامه پاکتی رامک غیر از مصرف به‌عنوان صبحانه، در وعده‌های دیگر و جهت مصارفی چون آشپزی، شیرینی‌پزی و در تهیه انواع سس‌ها، دسرها، کیک‌ها، اسنک‌ها و میان وعده‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. شرکت رامک خامه‌های خود را از مرغوب‌ترین شیر تهیه می‌کند که سبب حفظ کیفیت محصول در مدت‌زمانی بیشتر می‌شود. همچنین رامک با استفاده از روش فرادما (UHT)، پاکت شش لایه و بدون استفاده از مواد نگه‌دارنده، از سلامت کامل خامه‌ها اطمینان حاصل می‌کند. نمونه‌های دیگر این محصول، خامه عسلی و کاکائویی رامک است. خامه رامک می‌تواند در تهیه انواع غذاها مانند بیف‌استروگانف، پاستا، لازانیا، خوراک زبان، چیکن تیکا ماسالا، باتر چیکن، انواع سوپ‌ها و اسنک‌هایی مانند سیب‌زمینی تنوری، پوره‌ی سیب‌زمینی و انواع سس‌ها مانند سس سفید یا بشامل، مورداستفاده قرار گیرد. به‌علاوه خامه رامک تاپینگ، روچینه و مکمل مغذی بسیاری از غذا‌ها و طعم‌دهنده‌های اشتها‌آور است. برخلاف باور عموم، دربسته بندی‌های پاکتی از هیچ‌گونه مواد نگه‌دارنده‌ای استفاده نمی‌شود. استفاده از تکنولوژی پیشرفته شرکت تتراپک سوئد با بسته بندی‌های شش لایه‌ی غیرقابل نفوذ در مقابل رطوبت، نور و هوا، این امکان را برای رامک فراهم آورده که خامه‌های پاکتی‌ای تولید نماید. قبل از بازشان در شرایط بدون یخچال، در محیط خنک و به‌دوراز تابش مستقیم آفتاب قابل نگهداری باشد. لازم به ذکر است نگهداری خامه پاکتی در یخچال و قبل از باز شدن آن، سبب افزایش لذت دهانی آن می‌گردد. برای اطمینان از سلامت خامه‌های پاکتی، رامک از شیر درجه‌یک به همراه بهره‌گیری از روش استریلیزه فرادما / Ultra High Temperature، به‌صورت مخفف UHT استفاده کرده است. اهمیت استفاده از شیر درجه‌یک به چگونگی روش UHT مربوط می‌شود. در این روش، شیر برای مدت ۳ تا ۵ ثانیه و با دمای ۱۴۳ تا ۱۴۵ درجه سانتی گراد حرارت می‌بیند. در این دما شیرهایی که درجه‌یک نباشند، بافت یکپارچه خود را از دست می‌دهند.

0/5 (0 Reviews)

مشخصات فنی خامه رامک مقدار ۲۰۰ گرم

    • وزن

      200 گرم

  • وزن بسته‌بندی

    215 گرم

  • ابعاد بسته بندی

    4.5 × 3.7 × 12 سانتی‌متر

  • طعم

    ساده

  • مقدار

    تا 200 گرم

  • شماره پروانه بهداشت

    36/10131

  • سایر توضیحات

    ارزش غذایی در 30 گرم (1 فنجلن غلات صبحانه)

  • برند

    رامک

شما هم می توانید در مورد این کالا نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید